Gastenboek

Wij hebben bedrijfsuitjes voor zeer uiteenlopende bedrijven met uiteenlopende doelgroepen en wensen georganiseerd. Hieronder vermelden wij, niet zonder trots, een aantal reacties op hun bedrijfsuitjes.

6 reacties op “Gastenboek

 1. Beste Marja en Frank, We hebben een heerlijk weekend achter de rug. Toprestaurant waar we gegeten hebben en het hotel was ook helemaal super. De fietstocht was ook heel erg leuk en een goede aanrader. Daarnaast nog super bedankt dat het programma op het laatste moment nog omgegooid kon worden, zodat we de voetbalwedstrijd van Barcelona niet hebben gemist.

  Dank je wel nog namens ons hele kantoor.

  Tim Bueters Jansen & van Gaal advocaten

 2. Soesterberg, 5 april 2011

  Hoi Marja en Frank, Brrr, wat is het koud weer terug in NL. Al was het zaterdag een super mooie dag bij terugkomst. We kijken terug op een heerlijke 3-daagse Barcelona, totaal ontzorgt door jullie. Ontspannen waren we allemaal, dat kan ook niet anders als je met 20 graden heerlijk kunt fietsen door Barcelona. Wat een weer! De gekozen restaurants waren allen top, heerlijk gegeten en gedronken. Hotel was prima en het gezamenlijke programma en ingebouwde eigen tijd, maakte het voor een ieder een waardevol personeelsuitje. We misten gisteren de 3-gangen lunch en de Cava.. weer terug naar de harde realiteit ;-).

  Nogmaals dank voor jullie voortreffelijke begeleiding!
  Hartelijke groet, Danielle namens de Koelplan collega’s uit Soesterberg

 3. Hola Marja en Frank,

  Jullie hebben de viering van het vijfjarig jubileum van ons kantoor in september 2011 in Barcelona in positieve zin onvergetelijk gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld en verliep in een bijzonder goede en relaxte sfeer.

  Niet een keer hebben wij het gevoel gehad dat we het programma werden doorgejaagd. Ik zou jullie bij iedereen aanraden. Voor een volgende buitenlandse trip kloppen we weer bij jullie aan.

  Nogmaals dank voor jullie enthousiaste inzet!

 4. Lieve Frank en Marja, We zijn inmiddels alweer een week thuis, maar iedereen zit in gedachte nog half in Barcelona. Dank zij jullie is het een geweldig weekend geworden met veel afwisseling, ontspanning, competitiestrijd, lekker eten en veel plezier. Kortom: alles wat bij Inatherm past! Jullie hadden overal aan gedacht en lieten ons een kant van Barcelona zien wat je anders nooit zou tegenkomen. Wij wensen jullie heel veel succes met alles wat jullie nog gaan doen en hopelijk tot ziens!

 5. Teambuilding weekend Alpak Shopservices naar Barcelona en omgeving. Nogmaals wil ik Frank en Marja bedanken voor een gigantisch goed georganisseerd weekend in Catalunya. De omgeving gaat nooit vervelen,en dan met de goede zorgen van dit duo is buiten gewoon.EEN AANRADER!!!!

  bedankt,gr.frans

 6. Marja, bedankt voor de informatie die je ons hebt gegeven voor ons weekendje Girona . We hebben dankzij jouw tips leuke activiteiten gedaan: tapas avondje, fietstocht guided tour en naar costa brava.

  gr,
  Maurice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *