Berlijn

Architectuur, kunst en cultuur zonder grenzen. De stad van Marlene Dietrich heeft zich in rap tempo uit de jaren ’20 teruggevonden. Oost en West vormen een eenheid waarbij de creativiteit de basis naar vernieuwing is. Aan de westkant de grote winkelstraten met verderop de Kurfurstendamm, terwijl u voor de prachtige Pruisische architectuur, de meeste musea en het borrelende nachtleven in het oosten moet zijn.

Maar Berlijn koestert ook haar verleden. Zowel de verre geschiedenis als die van vijftig jaar Koude Oorlog. Dit maakt een bedrijfuitje naar Berlijn een facinerende belevenis die u geheel naar eigen smaak en stijl kunt aankleden.

Activiteiten in Berlijn:

 • Ontdek de uiterste van het echte Berlijn tijdens een stadswandeling of fietstour met onze gids;
 • Breng een bezoek aan het befaamde Haus Check Point Charlie;
 • Geniet van het prachtige uitzicht over Berlijn vanaf de Fernsehturm (365 m. hoog);
 • Een boottocht over ‘Der Spree’;
 • Even OntSpannen tijdens een gezellige picknick-lunch in Tiergarten;
 • Een geweldige, interactieve fietsrally door het prachtige Potsdam;
 • Proef Berlijn tijdens een onvergetelijke ‘Diner roulez’;

Voordelen van Berlijn:

 • Goed bereikbaar met zowel de bus als per vliegtuig. Hierdoor kan OntSpanje de beste prijs- kwaliteit voor een bijzonder bedrijfsuitje aanbieden.
 • Zowel in de winter als in de zomer is Berlijn ‘the place to be’ op het gebied van activiteiten.
 • Voor iedereen binnen het team is Berlijn een onvergetelijke bestemming. Er is een ruime keuze aan orginele en bijzondere activiteiten en heerlijke gerechten.

 

Voorbeeld programma

Dag 1

Besluit u om per bus naar Berlijn te reizen, dan begint uw bedrijfsuitje al in Nederland. HetOntSpanje-team reis namelijk met u mee enzorgt voor de juiste reisbegeleiding en proberen de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Kiest u voor het vliegtuig, dan zijn er vanaf Amsterdamverschillende vluchten per dag naar Berlijn en verwelkomt het OntSpanje-team u op de luchthaven van Berlijn met de specialiteiten uit Berlijn. Afhankelijk van het moment van aankomst vangt al dan niet het avondprogramma aan. OntSpanje begeleid u naar een door u geselecteerd restaurant. De creatieve geest van Berlijn komt terug in de keukens van de restaurants; van thema diner tot Michlin-sterren restaurants, OntSpanje wijst u graag de weg. Daarna is uiteraard tijd om het nachtleven van Berlijn te ontdekken.

Dag 2

Per bus, of al wandelend leiden wij u rond in Berlijn. Deze eerste indrukken vormen een goede basis voor activiteiten verderop in het bedrijfsuitje. Want aan activiteiten in Berlijn; geen gebrek. Hierbij kunt u denken aan een stadswandeling meteen Nederlandse gidsvan Brandenburgen Tor, viaUnter den Linden naar Alexander Platz. Een shoppingtour over de Kur, fietsrally of een bezoek aan één van de bijzondere paleizen in Potsdam met of zonder fietstour, behoren ook tot de mogelijkheden.

Dag 3

Na intensieve en indrukwekkende dagen, kun u deze dag gebruiken om op eigengelegenheid of met gids het Rijksdaggebouw te bezoeken. Uiteraard kunt u het hele bedrijfsuitje naar uw eigen smaak indelen; rustig, actief, creatief of uitdagend. OntSpanje denkt met u mee in het opstellen van het programma en zo ontspant u zich als organisator voor, tijdens na het bedrijfsuitje.

 

 

 

Prijzen:


Het weer in Berlijn

°C

/

/

/

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een op maat gemaakte offerte voor deze bestemming uit te brengen.
 • Aan elkaar zonder koppeltekens of spaties
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.