Barcelona

Van de bijzondere Gaudi-architectuur in en rond de stad, de kleine middeleeuwse straatjes in het oude centrum, unieke restaurants op bijzondere locaties. Dát is Barcelona op z’n best en dat is ook OntSpanje op z’n best!

Wij kennen de stad, de inwoners, de taal en de cultuur als de beste omdat Barcelona onze thuisbasis is. Daarom komt u met OntSpanje op de meest bijzondere plekken van de stad. Of het nu gaat om een orginele en gezellig Sangria workshop in het hartje van Barcelona of een diner op een dakterras met spectaculaire uitzichten over de stad………Lo organisamos con placer! (Wij regelen het graag voor u!)

Activiteiten in Barcelona:

 • Bezoek het indrukwekkende stadion van Camp Nou;
 • Ontdek het authentieke Barcelona per fiets;
 • Een gezellige strandpick-nick of barbeque met teambuildingsactiviteiten zoals vlottenbouwen of een zeilrace;
 • Een wedstrijd biertappen in de leukste cervezaria van Barcelona;
 • Tijdens de Sangia workshop wordt er tussen verschillende team gestreden om de titel Sangria kampioen van het jaar.
 • Stap in Gaudi’s voetstappen in Parc Güell en La Sagrada Familia.
 • Waar vindt je de beste tapas van Barcelona? Dat wordt duidelijk tijdens de tapas tour over de markt ‘La Boqueria’ en de middeleeuwse straatjes van Barcelona.

Voordelen van Barcelona:

 • Verschillende low-cost vliegtuigmaatschappijen vliegen dagelijks vanuit verschillende luchthavens in Nederland naar Barcelona of de nabijgelegen stad Girona;
 • Aantrekkelijke temperaturen in het voor- en najaar;
 • De stad staat bekend als ideale stedentrip. De combinatie van zon, zee, strand, cultuur en natuur brengen veel mogelijkheden met zich mee. Hierdoor kunnen we gegarandeerd een spetterend programma organiseren voor ieder team-samenstelling;
 • Een bezoek aan een wedstrijd van Barca of naar het stadion Camp Nou is voor veel Nederlanders (zowel mannen als vrouwen) een hoogtepunt;
 • Barcelona is een voor veel vrouwen shoppingparadijs dat nooit verveeld;
 • Het bedrijfsuitje is uit te bereiden met uitstapjes buiten de drukke stad.

 

Voorbeeld programma

Dag 1
Ontvangst:
Wij verwelkomen jullie op de luchthaven van Girona of Barcelona waar tevens jullie bus klaarstaat. Tijdens de rit naar Barcelona zullen wij, Marja en Frank, een welkomstdrankje en een authentieke Spaanse tapa serveren. Dus het ontspannen kan al meteen beginnen en de sfeer zit er al goed in. ‘S avonds kan iedereen zich verzamelen in de lobby van het hotel van waaruit de tapastour vertrekt. In de verschillende winkeltjes en tapasbars maken jullie kennis met de grote verscheidenheid van de Spaanse tapas.

Dag 2
De fietstour  gaat over de bekende Passeig de Gràcia, waar gestopt wordt bij Casa Mila en Casa Ametller. Deze twee huizen zijn ontworpen door de architect Antoni Gaudí. De tour zal vervolgens via de Sagrada Familia richting het strand en de boulevard van Barcelona gaan. In de middag verzamelen we bij de Cervezaria, waar iedereen zelf zijn Spaanse biertje kan tappen.

De restaurant-keuze in Barcelona is enorm divers. Wij wijzen de weg naar de leukste, gezelligste, lekkerste restaurantjes op bijzondere locaties. Of jullie in de prachtige omgeving van Gaudi willen genieten van een speciaal diner of aan de rand van de dansvloer van de discotheek. Barcelona heeft het allemaal!

Dag 3
Voor de echte voelballiefhebbers is het nu tijd voor een tour door Camp Nou. Daarop aansluitend is een bezoek aan het hoger gelegen Parc Guell ook een mogelijkheid. OntSpanje zorgt voor de lekkerste lunchpakketjes voor onderweg.

Alle rondleidingen, groepsbegeleiding en organisatie wordt door Frank en Marja gedaan. Dit geeft de OntSpanning die het bedrijfsuitje naar Barcelona helemaal compleet maakt.

Wij bedenken aan de hand van uw aanwiijzingen de leukste activiteten in Barcelona. Zo verkent u (met ons als privé-gids) de vele unieke kenmerken van deze stad. Daarbij nemen wij u vooral mee naar de favoriete plaatsen van de echte Barcelonezen.  Bij OntSpanje staat gezelschap centraal en passen wij het programma daar geheel op aan. Gezellige tapasavonden, (sportieve) teambuildingactiviteiten en bijzondere locaties; alles is mogelijk.

 

Prijzen:
Vanaf: € 375,- p.p inclusief vliegreis, 2 overnachtingen en reisleiding o.b.v 2 persoonskamers


Het weer in Barcelona

°C

/

/

/

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een op maat gemaakte offerte voor deze bestemming uit te brengen.
 • Aan elkaar zonder koppeltekens of spaties
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.